Het Team
Krista en Grety begonnen in 1988 als zelfstandig goudsmid. Vandaag worden ze ondersteund door een fantastische ploeg gedreven mensen.

François

Meestergoudsmid

François is de rots in de branding, een goudsmid en edelsteenzetter met meer dan 45 jaar ervaring. Zijn schat aan technische kennis is ongeëvenaard. Hij brengt rust en stabiliteit.

“Lekker gaan eten is mijn favoriete hobby.”

Griet

Onthaal, verkoop en administratie

Griet staat in voor onthaal, verkoop en administratie. Haar vriendelijke persoonlijkheid en geduld dragen bij tot de fijne sfeer in het Cederhuis. Met haar oog voor detail en vakkennis is zij de aangewezen persoon om jou te adviseren bij de keuze van jouw juweel.

“Mijn vrije tijd breng ik graag actief door of in de zetel genietend van een goede film. Ik zing niet goed, maar wel heel graag ;-)”

Annie

"Ons mama"

Annie is de mama van Krista en Grety. Ze is hun steun en toeverlaat die klanten graag welkom heet met koffie en koekjes.

“Ik hou van theater, op restaurant gaan met vrienden en mijn kleinkinderen verwennen.”

Dave

Goudsmid

Dave is een bekwaam goudsmid met meer dan 30 jaar ervaring. Met veel plezier en volle concentratie zorgt hij voor een afwerking tot in de puntjes.

“Moderne kunst boeit mij enorm. Ik hou van fotograferen en tekenen.”

Geert

ICT en administratie

Geert is de partner van Krista. Hij neemt de bits, bytes en een heel scala andere getallen voor zijn rekening.

“Ik kan hele dagen doorbrengen in de natuur en ik kan me uitleven in het ontwikkelen van software. Maar… ik neem graag de tijd om lekker te gaan eten en samen te genieten met mijne schat.”

Ook Julietta, Inge, Tiny, Aimé, Lena, Herman, Hervé, Bart, Joke, Joël, Wout en Meya dragen hun steentje bij en zijn een gewaardeerd deel van het geheel.