Wat kunnen wij nog
meer voor u doen?

Een tweede leven voor
je gouden juweel

Heb je juwelen die je al jaren niet meer draagt? In het Cederhuis krijgt je goud een tweede leven. Je kan kiezen voor een totaal nieuwe vorm of voor een kleine aanpassing. Het resterende goud wordt door hen gerecycleerd. Oude edelstenen kunnen ze in een nieuw sieraad integreren. Op die manier krijg je voor een betaalbare prijs een prachtig nieuw juweel.

Aanpassingen

Heb je een juweel dat niet helemaal bij je past? Een juweel waar je uitgegroeid bent of dat je geërfd hebt? Soms kan een kleine aanpassing wonderen doen en ga je het met plezier dragen.

Herstellingen en onderhoud

Het atelier is uitgerust om grote en kleine herstellingen aan juwelen uit te voeren. Ze kunnen ringen op maat zetten, parels of stenen opnieuw tot een snoer knopen, graveren, stenen vastzetten en oudere juwelen een grondige opfrisbeurt geven.

Gaatjes prikken

We werken met het Inverness-systeem. Een stil systeem waarmee we in één vloeiende beweging gaatjes prikken. Met veel aandacht meten we de juiste plaats voor het gaatje. Omwille van de hygiëne en zijn anti-allergische eigenschappen verkiezen we schietoorbellen in 18 karaat goud.